Een familiebedrijf: betrokken en menselijk

Het doel van het onderzoeksgerichte farmaceutische bedrijf Boehringer Ingelheim is het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van leven van patiënten. De focus ligt op ziekten waarvoor tot op heden nog geen bevredigende behandelingsopties bestaan.

Het bedrijf concentreert zich daarom op de ontwikkeling van innovatieve therapieën die het leven van patiënten kunnen verlengen. In diergezondheid staat Boehringer Ingelheim voor geavanceerde preventie.

Sinds de oprichting in 1885, is Boehringer Ingelheim een familiebedrijf en één van de top 20 bedrijven in de industrie. Ongeveer 50.000 medewerkers creëren dagelijks waarde door innovatie op drie vlakken: Human Pharma, Animal Health en Biofarmaceutica.

Als familiebedrijf denkt Boehringer Ingelheim in generaties en ligt de focus op succes op de lange termijn. Het bedrijf streeft daarom naar organische groei uit eigen middelen maar staat

gelijktijdig open voor partnerschap en strategische allianties in onderzoek. In alles wat het doet, neemt Boehringer Ingelheim vanzelfsprekend verantwoordelijkheid ten opzichte van mens en milieu.

Meer informatie over Boehringer Ingelheim vindt u op onze website of in ons jaarverslag.