NEO MAATBEKER

Altijd de juiste hoeveelheid schoon water afmeten om hierin het vaccin op te lossen met deze maatbeker.

NEO PILDISPENSER

Gebruiksvriendelijk hulpmiddel om nog sneller het gewenste aantal tabletten ter beschikking te hebben.

ULVAVAC SPRAY VACCINATOR

Een gemakkelijk te gebruiken handspray-apparaat dat ontwikkeld is voor koppelvaccinatie van pluimvee. De ingebouwde vernevelschijf en de ventilator helpen om een uniform spraypatroon en druppelgrootte af te leveren. Het apparaat is licht in gewicht en produceert weinig geluid waardoor de dieren minder stress ervaren tijdens het vaccineren.

SOLOVAC III SPRAY VACCINATOR

De SoloVac III is een sprayapparaat met een tank op de rug voor koppel- vaccinatie van pluimvee; met name handig op multisite bedrijven. Eén persoon kan effectief en snel een afdeling vaccineren waardoor tijd en geld kan worden bespaard. De sprayer kan optioneel op een trekkarretje worden geplaatst.

POSTER ‘OPTIMALE WERKWIJZE VOOR HET OPLOSSEN EN WERKEN MET NEO VACCINS’

Download deze handige poster waarop stap voor stap de optimale werkwijze voor het oplossen en werken met de Boehringer Ingelheim NeO tabletten wordt uitgelegd. Hang de poster bij de koel- kast zodat hij altijd bij de hand is.

HANDLEIDING ‘NEO VACCINATIE VIA DRINKWATER’

Van binnenkomst van het vaccin, het correct bewaren en bereiden, tot het toedienen: alles komt aan de orde in deze handleiding. Zo wordt geen stap overgeslagen.

MEER WETEN OF SERVICEARTIKELEN AANVRAGEN?

Meer informatie over vaccinatieapparatuur voor pluimvee van Boehringer Ingelheim vindt u op onze website.