RENÉ VAN DOMBURG

Key Account Manager Avian Benelux Dat betekent: direct contact met het ‘veld’, van dierenartspraktijk, pluimveebedrijf tot broederijen en veevoerbedrijf. Ik probeer de spil, het gezicht te zijn van Boehringer pluimvee in de Benelux.

Wanneer voel jij je kiplekker? Gezellig op een terrasje met een biertje of een wijntje, met vrienden op stap. Lekker uitgaan en uit eten. Maar het allerleukste (hoe cliché maar het is echt zo) is oppassen op de allerleukste en allerliefste kleindochters Tess en Fleur. Waarvan krijg jij kippenvel?

Kippenvel krijg ik van een ontroerende romantische film, dan ben ik net een natte dweil. Mijn eitje eet ik het liefst ... Net zoals ik zelf ben: zacht van binnen, hard van buiten. En ik hou van kluiven dus mij maak je blij met een lekker kippenpootje met een krokant korstje.

SIMONE GROOT

Marketing Associate van het pluimvee- en varkensteam Ik zorg er voor dat nieuwsbrieven worden verstuurd, de website up-to-date is, brochures zijn gemaakt en dat events vlekkeloos verlopen. Mijn werk is heel divers, never a dull moment.

Welk ei wil jij leggen? Wat zou de wereld er toch mooier uitzien als iedereen wat vriendelijker zou zijn. Zet je glimlach op, dat staat zoveel leuker! Waarvan krijg jij kippenvel? Mooie muziek of een mooi optreden, van klassiek tot modern. Marcel Veenendaal, de zanger van Di-rect kan me bijvoorbeeld zo beroeren. Ik zou wel eens een eitje willen eten met…. Nelson Mandela. Ik heb enorme bewondering voor de veerkracht van deze man. Hij is zo’n mooi mens gebleven, ondanks alle onrecht en tegenslag. Een voorbeeld voor iedereen. Mijn eitje eet ik het liefst Op een zonnig terras ergens op een mooie plek en dan bestel ik Eggs Benedict YUM!!

VALÉRIE DEKENS

Technical Service Manager Avian Wat dit inhoudt leest u in het artikel 'Tussen de kippen met Valérie'.

Met wie zou jij weleens een eitje willen eten? Bill Gates lijkt mij een heel verstandige man die tenminste interessante dingen doet met al zijn geld. Ik zou graag met hem praten over het hoe en waarom van al de coole projecten die hij ondersteunt met de Bill & Melinda Gates Foundation. Welk ei wil jij leggen? Ik vind het heel goed dat iedereen een mening mag hebben. Maar daarom moet die niet altijd gehoord worden. Kortom, ik heb een hekel aan fake news. En met de Covid-19 pandemie worden we daar jammer genoeg weer mee om de oren geslagen... Wat is je favoriete kip? Mijn leven draait om maar één kuikentje: het kuikentje op de foto, Sophia.

ISABELLE VON RICHTHOFEN

Head of Business Unit Production Animals Het is mijn taak om uw behoeften te communiceren met onze wereldwijde collega’s en om onze wereldwijde strategie om te zetten in lokale acties. Preventiewerk is onze leidraad om dierenartsen en boeren te ondersteunen om dieren gezond te houden.

Welk ei wil jij leggen? Proberen onze natuur schoon te houden, ligt mij na aan het hart. Dus het is voor mij geen probleem om plastic, sigaret- tenpeuken of andere dingen die mensen weggooiden op te ruimen. Het zou mooi zijn als er minder zwerfvuil is. Waarvan krijg jij kippenvel? Met een tank op mijn rug in het koude oceaanwater springen - duiken en de wonderen van de onderwaterwereld zien is altijd adembenemend. Ik zou wel eens een eitje willen eten met… Sir David Attenborough - om te luisteren naar zijn fantastische avonturen, reizen en kennis over onze aarde. Via hem zien we hoe belangrijk het is om onze wereld te beschermen. Indrukwekkend! Mijn eitje eet ik het liefst Tijdens een lekker weekend- ontbijt - een gekookt eitje is - in zijn eenvoud - het lekkerst!